Előfizetői tartalom

Zuhan a Dell nyeresége

Portfolio
Zuhant a Dell nyeresége a július végén zárult negyedévben, ami azonban nagy meglepetést nem okozott, hiszen az elemzői konszenzus alapján komoly csökkenést jósoltak a piacok. A bevételek viszont valamelyes felülmúlták a várakozásokat. A befektetőket mindenesetre ez nem különösebben hatotta meg, hiszen hónapok óta a felvásárlási sztori mozgatja az árfolyamot, a zárás utáni kereskedésben 0,4%-kal kerültek lejjebb a részvények.

Pozitív meglepetést okoztak a bevételek A bevételek szintjén kismértékű emelkedésről számolt be a Dell tegnap, a piacok zárása után közzétett gyorsjelentésében. A társaság bevételei 14,48 milliárd dollárról 14,51 milliárd dollárra emelkedtek, ami kisebb pozitív meglepetést okozott, a konszenzus alapján ugyanis 14,1 milliárd dollárra számítottak a piacok.Zuhant...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés