Előfizetői tartalom

Mozgalmas hetünk volt

Portfolio
Mozgalmas hete volt a befektetőknek, ugyanis számos makrogazdasági adat és vállalati hír tarkította a kereskedést. Míg a nemzetközi piacon a kedvező amerikai adatok miatt a Fed eszközvásárlási programjának leállítása miatt aggódtak a befektetők, addig itthon a pesszimista nemzetközi hangulat mellett több gyenge vállalati gyorsjelentés is borzolta a kedélyeket. A BUX végül közel 1,6 százalékkal került lejjebb a héten.

Ezúttal sem unatkoztunk A héten sem unatkoztak a befektetők, ugyanis számos makrogazdasági adatot tettek közzé az Egyesült Államokban és Európában is. USA Az első amerikai statisztika kedden érkezett. Az Egyesült Államokban a kiskereskedelmi forgalom volumene júliusban a vártnak megfelelően, 0,2 százalékkal bővült. Ezt követően a következő tengerentúli adatok csütörtökön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés