Előfizetői tartalom

A Tesláé a legbiztonságosabb autó

Portfolio
Ismét felhívta magára a világ figyelmét a sokak által az elektromos autók királyának tartott Tesla Model S, ezúttal az amerikai Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal (NHTSA) töréstesztjén utasította maga mögé a hagyományos gépjárműveket. A tesztek során mutatott kiváló teljesítmény egy újabb érv, ami a Model S megvásárlása mellett szól, és egy újabb tényező, ami hozzájárulhat a menedzsment optimista célkitűzéseinek megvalósulásához - írja a Bloomberg.

Mindenkit maga mögé utasított a Model S Ismét bizonyított a Tesla Motors zászlóshajója, a Model S. Ezúttal a legbiztonságosabb gépjármű címet zsebelhette be a Tesla üdvöskéje azt követően, hogy az amerikai Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal (NHTSA) töréstesztjén az összes kategóriában öt csillagos értékelést kapott. Az NHTSA értékelésében kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés