Előfizetői tartalom

Egy név, két autó - Skoda Yeti

Hámor Iván
A Skoda egy korábban ismeretlen terepre navigált, amikor az - előző - Octavia alapjaira elkészítette az emelt has- és tetőmagasságú járművét, a Yetit. A valódi terepjáró képességekkel még a 4x4-es hajtás ellenére sem rendelkező járművet azok tudták jól használni, akik néha földúton is jártak, és a normál személyautók alja már hozzáért volna a fűhöz, földhöz. Mivel a Yeti vásárlók csak egy rész ilyen, a modell megújításakor a többiekre is nagy figyelmet fordítottak, így a Yetiből kettő lesz.

Története során először a cseh kompakt SUV két verzióban lesz elérhető: az egyik - amelyet Yeti-nek hívnak - a városi közlekedésre készült, a másik - mely megkapta az Outdoor nevet is - pedig a kalandokat kedvelőknek. Mindkét változat új orr és farrészt, új keréktárcsákat, új belteret, új 'Simply clever' megoldásokat, a legmagasabb szintű funkcionalitást és kibővített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés