Előfizetői tartalom

Fordulatokban bővelkedett az amerikai kereskedés

Portfolio
Bizonytalanságban indult a kereskedés a tengerentúlon, a vártnál jobb ingatlanpiaci adat ellenére sem tudtak az indexek felfelé kapaszkodni, hiszen mindenki a Fed jegyzőkönyvét várta. Az indexek a jelentés kikerülését követően 0,6-0,8%-os mínuszban is tartózkodtak, viszont amint a befektetők pozitívan próbálták értelmezni az abban foglaltakat, elindult a menetelés felfelé. A hullámvasút azonban nem állt meg, a jegybanki intézkedések kiszámíthatatlan végkimenetele miatt az indexek a kereskedés végére mélyrepülésbe kezdtek. A vezető részvényindexek az izgalmakkal teli napot követően 0,4-0,7%-kal értékelődtek le.

2013. augusztus 21. 22:05 Megosztás Izgalmas nap lett a szerdai A Fed jegyzőkönyvét követő fellángolás a tengerentúlon tiszavirágéletűnek bizonyult, a vezető részvényindexek mind mínuszokkal zárták a szerdai kereskedést. A Nasdaq 0,4%-kal,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés