Előfizetői tartalom

Nagyot hajrázott az OTP, de így is esés lett a vége

Portfolio
A szerdai kereskedés jelentős részében erőtlenek voltak az irányadó nyugat-európai indexek, sőt az amerikai társaik is az előző napi záróértékek alatt kezdték a napot. A budapesti piacon a kereskedést szintén az eladók irányították, így a BUX 1,7 százalékkal került lejjebb. A spekulánsok aggodalmait az este érkező Fed-jegyzőkönyv generálta, ugyanis az eszközvásárlási program jövőjéről bárminemű új információ heves mozgásokat eredményezhet a tőzsdéken.

2013. augusztus 21. 17:16 Megosztás Hajrázott az OTP A nap második felében sem tudott talpra állni a BUX, mely végül 9 milliárd forintos forgalom mellett 1,7 százalékkal került lejjebb, így a régiós mezőny hátsó felében zárta a kereskedést. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés