Előfizetői tartalom

Beszólt a Tesla egyik vezetője a BMW-nek

Portfolio
A Tesla Motors egyik vezetőségi tagja, Steve Jurvetson, a Fox Business Networknek adott interjújában elmondta, hogy cége nem tervezi hybrid gépjárművek gyártását, és egy kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy a BMW i3-as elektromos autóját nem tartják igazi riválisnak több szempontból sem. Ezeket követően hozzátette, hogy az i3-as olyan, mint egy furcsa kacsa - írja a The Wall Street Journal.

BMW i3 a furcsa kacsa A Fox Business Networknek adott interjút a Tesla Motors egyik vezetőségi tagja, Steve Jurvetson, mely során arról kérdezték, hogy tervezi-e a társaság hybrid gépjárművek gyártását, illetve tartanak-e a BMW i3-as modelljétől. Jurvetson elmondta, hogy a Tesla egyáltalán nem tervezi hybrid autók gyártását, mert az nem egyeztethető össze a vállalat jövőképével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés