Előfizetői tartalom

Kik az okostelefon-mánia titkos nyertesei?

Portfolio
Kínai cégek lehetnek a nyertesei a 4G távközlési hálózat fejlesztésének Kínában: most a China Mobile kötött mintegy 20 milliárd jüan értékben szerződést, elsősorban a helyi eszközgyártókkal. A világ vezető távközlési-eszköz gyártója, az Ericsson és kínai szektortársa, a Huawei is arra várnak, hogy a 4G-hálózatok kiépítése fellendítse az iparágat, amely évek óta a költekezés hanyatlása miatt szenved.

Felpörögnek a hálózatfejlesztések Kínában A negyedik generációs távközlési hálózatok kiépítése elhozhatja a várva várt fellendülést a hálózati eszközöket gyártó cégeknek, akik az elmúlt években a költségcsökkentések és a költekezés visszafogása miatt szenvedtek. Úgy tűnik, hogy a legnagyobb nyertesek a kínai cégek lehetnek, most a China Mobile kötött nagyértékű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés