Előfizetői tartalom

Most nem egy mókus miatt állt a kereskedés a tőzsdén

Portfolio
Újabb technikai hiba tarkította a tegnapi amerikai kereskedést, ugyanis mintegy 3 órára leállt a Nasdaq rendszere. Nem ez az első eset, hiszen az utóbbi években a tőzsdét üzemeltető Nasdaq OMX Group már többször is a kereskedés leállítására kényszerült. Bár nehezen hihető, de nem egy alkalommal egyetlen mókus képes volt megbénítani az életet az egyik irányadó amerikai börzén.

3 óráig állt a kereskedés Optimista hangulatban kezdődött a csütörtöki amerikai kereskedés, azonban pár órával a kezdő gong után csillapodott a befektetők jókedve, miután technikai hiba miatt leállították a kereskedést a Nasdaq-on. A hiba miatt hozzávetőleg 3 órára megállt az élet a tőzsdén, melyen mintegy 5,9 billió dollárra rúg a bevezetett társaságok piaci kapitalizációja....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés