Előfizetői tartalom

Nincs nála racionálisabb - Dacia Dokker

Hámor Iván
A Dacia Dokker már a hazai bemutató alkalmával tett rövid próbaút alatt is kellő meggyőzőerővel rendelkezett, amire az egy hetes teszt csak ráerősített. A családi- és kisvállalkozások számára ma nincs másik újautó, mely ennyire alacsony beruházási érték mellett ilyen szolgáltatásokat tudna nyújtani. A Portfolio.hu a személyszállító kivitelt próbálta ki, mely igazi többcélú járműként is szolgálhat.

A Dokker már a Dacia újabb, a formákra, anyagokra nagyobb figyelmet fordító korszakából származik, így bekerült a minden tekintetben használható és vállalható autók körébe. Méretei messze meghaladják az árban hozzá legközelebbi konkurensek által kínáltat, mi több, felveszik a versenyt a szegmens "nagyágyúival" is. Az autó megközelíthetősége, a beszállás kényelme...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés