Előfizetői tartalom

"Vakon" rendelik a Teslákat a milliomosok

Portfolio
A Tesla Motors annak érdekében, hogy megvalósíthassa távlati eladási terveit újabb piacokon történő nyitást tervez a közeljövőben, a legígéretesebb célpont Kína, azon belül is Hongkong, ahol már most felfokozott érdeklődést mutatnak az elektromos luxusautók iránt. Ahhoz, hogy a kínai piac meghódításra kerüljön még több akadályt kell leküzdenie a vállalatnak, de Elon Musk, a cég vezére mindent meg tesz ennek érdekében. Ezt pedig a befektetők kellően honorálják is, a Tesla árfolyama tegnap új történelmi csúcson zárt - írja a Bloomberg.

Kína hozhat igazi áttörést a Teslának A legtöbb elemző úgy véli, hogy az elektromos autógyártók egyre nagyobb szeletet hasíthatnak ki a jövőben a nemzetközi autóeladásokból. A Tesla ennek meglovaglása érdekében immár nem csak az Egyesült Államokban, hanem Európában és hamarosan Kínában is megkezdi gépjárműveinek az értékesítését. A világ legnagyobb autópiacán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés