Előfizetői tartalom

Az Apple beszállítójától vett szabadalmakat a Google

Portfolio
Szabadalmakat vásárolt a Google az Apple egyik legnagyobb ázsiai partnerétől, a Foxconntól, előkészítve a terepet az előretöréshez a hordható készülékek piacán - írja a Financial Times. Ritkán fordul elő, hogy amerikai technológiai vállalatok ázsiai gyártótól vásárolnának szellemi terméket, így a lépés ebből a szempontból is érdekes. A tranzakció pénzügyi részleteit nem közölte a cég - írja a Financial Times.

Ritkán fordul elő, hogy ázsiai gyártóktól vásárolnának szellemi terméket az amerikai technológia szektor nagyjai, most a Google mégis megtette. A cég az Apple legnagyobb ázsiai partnerétől, az iPhone-ok és az iPadek összeszerelését végző Foxconntól vásárolt szabadalmakat. A hírek szerint a Google Glass-szal kapcsolatos szabadalmakat vett az amerikai cég, előkészítve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés