Előfizetői tartalom

Ma hoznak ítéletet a magyar Mercedesek ügyében

Portfolio
Ma hozza meg ítéletét a legmagasabb francia közigazgatási döntéshozó szerv, az Államtanács a magyar Mercedeseket is érintő regisztrációs tiltás ügyében. Ahogy arról korábban beszámoltunk, több idehaza gyártott Mercedes modellt sem lehet Franciaországban forgalomba helyezni, mivel légkondicionálójukban olyan hűtőfolyadékot alkalmaznak, ami nem felel meg az Európai Unió előírásának. A mostani döntés különösen fontos a Mercedes franciaországi eladásai szempontjából, ugyanis az egyre népszerűbb kompakt autók a helyi értékesítés közel 60 százalékát adják.

Ma dől el a magyar Mercedesek sorsa Múlt pénteken egy két órás meghallgatást követően a legmagasabb francia közigazgatási döntéshozó szerv, az Államtanács bejelentette, hogy mára halasztja az ítéletének meghozatalát azzal kapcsolatban, hogy feloldja-e a Mercedes kompakt autóira vonatkozó regisztrációs tiltást az országban vagy sem. A bíróság elnöke, Jacques-Henri Stahl...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés