Előfizetői tartalom

Megszületett a döntés a magyar Mercedesek ügyében

Portfolio
A Daimler számára kedvező ítéletet hozott a legmagasabb francia közigazgatási döntéshozó szerv, az Államtanács a magyar Mercedeseket is érintő regisztrációs tiltás ügyében. A döntés értelmében a bíróság felfüggesztette a francia kormány tiltását, és engedélyezte a cég új kompakt modelljeinek regisztrációját. Az ítéletet üdvözölte a vállalat, majd úgy fogalmazott, hogy remélik az elkövetkezendő 48 órában megkezdődik az országban veszteglő modellek regisztrációja - írja a Reuters.

Pozitív döntés született Kedden meghozta döntését a legmagasabb francia közigazgatási döntéshozó szerv, az Államtanács a Mercedes kompakt autóira vonatkozó regisztrációs tiltás ügyében. A bíróság a Daimlernek adott igazat, és ideiglenesen felfüggesztette a francia kormány tiltását, ami megakadályozta az új modellek regisztrációját Franciaországban. Erre az után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés