Előfizetői tartalom

Óriási beruházásra készül a Daimler

Portfolio
A Daimler bejelentette, hogy nagyszabású beruházást tervez Kínában annak érdekében, hogy megduplázza termelőkapacitását az országban. Ez pedig hozzásegítheti a német vállalatot a 2020-as célja eléréséhez, amikorra a világ vezető luxusautó-gyártójává kíván válni ismét. A beruházásra nagy szüksége van a társaságnak, ugyanis az elmúlt években jelentős versenyhátrányba került a két riválissal, az Audival és a BMW-vel szemben - írja a Bloomberg.

Hatalmas beruházást tervez a Daimler A Daimler bejelentette, hogy mintegy 2,7 milliárd dollárt fektet be Kínában annak érdekében, hogy megépítsék a legnagyobb gyárukat annak érdekében, hogy végre utolérjék és lehagyják az Audit és a BMW-t a luxusautó-gyártók versenyében. Az új gyáregység 2014-ben készülhet el, és a segítségének köszönhetően a Daimler megduplázhatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés