Előfizetői tartalom

Véget érhet a Tesla eszeveszett száguldása

Portfolio
Elképesztő emelkedésen van túl az elektromos autók gyártásával foglalkozó Tesla részvényárfolyama, az elmúlt öt hónapban több mint négyszeresére emelkedtek a jegyzések, csak az elmúlt bő egy hónapban 36 százalékot erősödött az árfolyam. Ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy az utóbbi hetekben egymást érték a vállalattal kapcsolatos kedvező hírek, amik újabb és újabb csúcsokra repítették az árfolyamot. Ugyanakkor most már több jel is arra utal, hogy egy időre vége szakadhat az eszeveszett száguldásnak a részvények piacán.

Több tényező együttes hatására szárnyalt az árfolyam Az elmúlt hetekben tovább folytatódott a Tesla-sztori annak köszönhetően, hogy hétről hétre olyan hírek érkeztek, amelyek kedvezően hatottak a cég részvényeinek az árfolyamára. Ezeknek köszönhetően bő egy hónap leforgása alatt 120 dollárról egészen a 173 dolláros történelmi maximumáig erősödött a cég árfolyama.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés