Előfizetői tartalom

Hiába csillog az arany, nem kímélik a bányákát

Portfolio
Továbbra sem nyugszanak a kedélyek a nemzetközi piacokon a geopolitikai feszültségek miatt. A kockázatos eszközosztályokból a menedékeszközök felé áramlik a tőke, így az arany a menekülő tőke egyik célpontjává vált. A sárga nemesfém csillogása ellenére a bányatársaságok továbbra is eladói nyomás alatt állnak, a legnagyobb társaságok részvényei több százalékot zuhantak a tegnapi amerikai kereskedésben.

Aranyba menekülnek a befektetők Jelentősen megcsappant a piaci szereplők kockázati étvágya az amerikai külügyminiszter hétfői beszéde után. John Kerry elítélte a szír kormány civilek elleni vegyi támadásait. A szíriai eseményeket azonban már nemcsak az USA, hanem többek között az Egyesült Királyság és Franciaország is elítéli. Az amerikai katonai akció időpontjáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés