FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

Ők azok, akik alkalmazottként lettek milliárdosok

Portfolio
A Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer múlt pénteken bejelentette, hogy egy éven belül lemond a cég vezetői pozíciójáról, az árfolyam erre heves erősödésbe kezdett, ami annak volt az egyértelmű jele, hogy a piaci szereplők örülnek Ballmer távozásának. Ez elsősorban megosztó személyiségével és sokak által vitatott vezetői kvalitásaival hozható összefüggésbe. Ugyanakkor egyvalamit nem lehet elvitatni a Microsoft vezérétől, mégpedig azt, hogy alkalmazottként ő volt a második olyan ember, aki milliárdos lett Amerikában. Korábban ez a bravúr a Coca-Cola legendás vezérének, Roberto Goizuetának sikerült csak.

Múlt pénteken Steve Ballmer, a Microsoft vezére bejelentette, hogy egy éven belül távozik a cég vezérigazgatói székéből, ami az árfolyamreakciót látva örömmel töltötte el a vállalat részvényeseit, ami elsősorban Ballmer megosztó személyiségének és vitatott eredményeinek volt köszönhető (a sors fintora, hogy Ballmer ezen is több száz millió dollárt keresett meglévő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés