Előfizetői tartalom

A nagyok már zsákolják az Apple-t - Itt az idő venni?

Portfolio
Az elmúlt napokban sorra érkeztek hírek azzal kapcsolatban, hogy neves befektetők vásároltak Apple-részvényeket: Soros György cége megduplázta részesedését az amerikai technológiai óriásban, Carl Icahn pedig egy Twitter-üzenetben közölte, hogy Apple-részvényeket birtokol. Az Apple papírok árfolyama tavaly szeptember óta közel lefeleződött, nem véletlen, hogy egyre több befektető gondolja azt, hogy itt az idő újra beszállni. De tényleg érdemes most Apple-részvényeket venni?

Veszik a guruk az Apple részvényeit Az elmúlt hetekben egyre népszerűbbek lettek az Apple részvényei, több milliárdos befektetőről is kiderült, hogy vásárolt az amerikai technológiai óriás papírjaiból: Soros György megduplázta Apple-pozícióját, de az agresszív vállalat-felvásárlásairól ismert Carl Icahn is jelentős pozíciókat épített ki az Apple részvényeiből....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés