Előfizetői tartalom

Keményen megrángatták az indexeket zárás előtt

Portfolio
Elromlott a hangulat a tengerentúlon, pedig a ma napvilágot látott makroadatok között akad olyan is, amely jobban alakult a vártnál. A júliusi statisztikák szerint a vártnál kevesebbet költöttek az amerikaiak. A feldolgozóiparban viszont javult a hangulat, igaz, a vártnál egy hajszálnyival kevésbé. Ugyanakkor a fogyasztói hangulatindex értéke 82,1 pontra emelkedett, ami nemcsak az előzetes eredményeket (80,0), de a konszenzust (80,5) is felülmúlta. A vezető amerikai indexek a negatív tartományban landoltak, az S&P 500 2012 májusa óta nem látott gyenge hónapot zárt.

2013. augusztus 30. 22:06 Megosztás Nagy mozgások a zárás előtt A záráshoz közeledve újra borús lett a hangulat az amerikai börzéken, Obama is megerősítette ugyanis, hogy nagy valószínűséggel katonai beavatkozásra kerül majd sor Szíriában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés