Előfizetői tartalom

Nagyot hajrázott az OTP

Portfolio
Az ázsiai piacok vegyes zárását követően a vezető nyugat-európai indexek a csütörtöki záróértékeik közelében ingadoztak a kereskedés első szakaszában, a folytatásban viszont esés kezdődött a DAX vezetésével. Míg az irányadó tengerentúi indexek a csütörtöki záróértékeik közelében ingadoznak annak ellenére, hogy tovább javult a hangulat az amerikai feldolgozóiparban. A fentiek ellenére a BUX erősödéssel zárta a pénteki kereskedést, ami elsősorban a MOL-MTelekom páros remek teljesítményének, valamint az OTP hajrájának volt köszönhető.

2013. augusztus 30. 17:31 Megosztás Az összes hazai blue chip támogatta az erősödést A nemzetközi piacok gyenge teljesítménye ellenére a magyar tőzsde tovább remekelt a pénteki kereskedés második felében is, ami részben a hóvégi záróár-beállításoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés