Előfizetői tartalom

A Suzukiért dobog a magyarok szíve

Portfolio
A JATO Dynamics legfrissebb statisztikái alapján augusztusban összesen 4 199 darab új személygépkocsi került forgalomba, ami tavaly augusztushoz képest 17 százalékos emelkedést jelentett. Az év nyolcadik hónapjában a legsikeresebb autómárka tekintetében ismét változás történt, a Volkswagen ugrott az élre, míg a modellek között ezúttal is az Octavia volt a legnépszerűbb. A magánszemélyek részére történő eladások tekintetében is változás történt, a Suzuki került az élre, amely a sikert két népszerű modelljének, az SX 4-nek, valamint a Swiftnek köszönhette.

Élre tört a Volkswagen 17 százalékkal több autót helyeztek forgalomba, mint egy évvel korábban, ez összesen 4 199 darab új autót jelentett az év nyolcadik hónapjában Magyarországon. Az első nyolc hónapban összesítésben az előző év azonos időszakához képest 1 százalékos növekedés történt. Augusztusban a legsikeresebb autómárka (személyautó és összes haszongépjármű)...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái