Előfizetői tartalom

Csak csendesen

Hámor Iván
A járművek környezetterhelésének említése során sokan csak a motorok működése során keletkező gázok hatásaira gondolnak, holott működés - haladás - közben más forrásból is keletkeznek zavaró hatások. A mai autók által kibocsátott zaj jelentős hányadáért a gumik és az útfelület közötti súrlódás a felelős, mely a külső és a belső - az autón belüli - környezetre is zavaró hatást gyakorol. A Continental új fejlesztése ezt csökkenti, amivel a közlekedésbiztonsághoz is hozzájárul a stresszmentesebb vezetői környezet megteremtésével.

A Continental új megoldást mutatott be a gumiabroncsok gördülése által keltett, az utastérben hallható zaj mértékének jelentős csökkentésére. A német abroncsgyártó a ContiSilent technológiával azon autógyártók igényeit elégíti ki, amelyek a menettulajdonságok mellett különösen alacsony, az autók utasai számára alig hallható gördülési zajt is elvárnak az abroncsoktól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés