Előfizetői tartalom

Ilyen nincs, és mégis van - Mazda 6 2,5 Skyaktive

Hámor Iván
A Mazda kénytelen volt egy hangzatos nevet kitalálni a legújabb járműtervezési és gyártási technológiájához, ugyanis az egyes részelemeit nehezen tudná minden egyes - sok esetben teljesen laikus - vásárlónak elmagyarázni. A Skaktive technológia első hallásra csak egy üres és ügyes marketingfogásnak tűnik, de minél inkább több tapasztalatot szerez az ember az ilyen névvel illetett autókkal, annál inkább megérti, hogy mögötte valódi innováció található.

Egy felső-középkategóriás autó esetében nem csak a térkínálatra, a használhatóságra és a megjelenésre kell a tervezőknek koncentrálniuk, hanem nagyon fontos az autó által sugallt kép - presztízs - is, nem beszélve a gazdaságosságról - amibe nem csak a hajtóanyag fogyasztás tartozik bele -, az aktív és passzív biztonságról, illetve a vezetőt támogató elektronikus segédekről....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés