Előfizetői tartalom

Jelentett az E-Star: most nem ezen van a hangsúly

Portfolio
Közzétette az idei második negyedévre vonatkozó gyorsjelentését az E-Star is, a befektetőket azonban jelenleg nem elsősorban az eredményszámok érdeklik, hiszen egyelőre nem tudni, hogy a csődeljárás megszüntetését követően mi lesz a vállalat sorsa. A kimutatások mindenesetre azzal számolnak, hogy a vállalat folytatni tudja működését.

A törvényi előírásoknak megfelelően negyedéves gyorsjelentés tett közzé az E-Star is, ez azonban most aligha lehet kiemelt fontosságú a társaságnál, hiszen jelenleg nem lehet tudni, hogy mi lesz a cég sorsa. A kimutatások mindenesetre azzal számolnak (a csődeljárás jelen státusza alapján), hogy a vállalat képes lesz folytatni működését. Mint ismeretes, legutóbb a törvényszék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés