Előfizetői tartalom

Ma jelenthetik be a Vodafone gigaüzletét

Portfolio
A Vodafone ma jelentheti be, hogy eladja részesedését a Verizonnak a társasággal létrehozott amerikai közös vállalatukban, a Verizon Wireless-ben. A tranzakció méretét tekintve igen jelentős, 130 milliárd dolláros lenne. A Financial Times információi szerint a két cég a hétvégén véglegesítette a tranzakció paramétereit.

Arról, hogy a tranzakció előkészítése a célegyenesbe érkezett, napokkal ezelőtt számolt be az egyik nemzetközi hírportál, most pedig úgy tűnik eljött az idő arra, hogy a vállalatok hivatalosan is bejelentsék az ügyletet. A Financial Times információi szerint a hétvégén találkoztak a vállalatok képviselői, hogy véglegesítsék a tranzakció feltételeit. Az ügylet méretét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés