Előfizetői tartalom

A végére összeszedték magukat az amerikai indexek

Portfolio
Bár az európai indexek többsége a hétfői záróértéke alatt fejezte be a mai kereskedést, az amerikai piacokon optimista hangulatban indult a nap, amiben egy kedvező makroadat is szerepet játszott. Bár úgy tûnik, hogy a szíriai katonai akció a jövő hétre csúszik, a befektetők továbbra is aggodalommal követik az eseményeket. A keddi kereskedésben a képviselőház republikánus vezetője jelentette ki, hogy támogatja Obamát a fegyveres beavatkozásban. Ez láthatóan nem tetszett a piaci szereplőknek, hiszen a vezető indexek eséssel reagáltak Boehner szavaira. A záráshoz közeledve azonban újra felfele vették az irányt a tőzsdemutatók, így végül mindhárom benchmark a tegnapi záróértéke felett fejezte be a kereskedést.

2013. szeptember 03. 22:10 Megosztás Minden jó ha a vége jó Jól indult a keddi kereskedés az amerikai piacokon, majd miután John Boehner a republikánus képviselőket a szíriai akció támogatására bíztatta alábbhagyott a lendület, olyannyira, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés