Előfizetői tartalom

A végére összeszedték magukat az amerikai indexek

Portfolio
Bár az európai indexek többsége a hétfői záróértéke alatt fejezte be a mai kereskedést, az amerikai piacokon optimista hangulatban indult a nap, amiben egy kedvező makroadat is szerepet játszott. Bár úgy tûnik, hogy a szíriai katonai akció a jövő hétre csúszik, a befektetők továbbra is aggodalommal követik az eseményeket. A keddi kereskedésben a képviselőház republikánus vezetője jelentette ki, hogy támogatja Obamát a fegyveres beavatkozásban. Ez láthatóan nem tetszett a piaci szereplőknek, hiszen a vezető indexek eséssel reagáltak Boehner szavaira. A záráshoz közeledve azonban újra felfele vették az irányt a tőzsdemutatók, így végül mindhárom benchmark a tegnapi záróértéke felett fejezte be a kereskedést.

2013. szeptember 03. 22:10 Minden jó ha a vége jó Jól indult a keddi kereskedés az amerikai piacokon, majd miután John Boehner a republikánus képviselőket a szíriai akció támogatására bíztatta alábbhagyott a lendület, olyannyira, hogy a Dow Jones a hétfői záróértéke alá sülyedt....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái