Előfizetői tartalom

Holnap mutatja be új óriástelefonját a Samsung

Portfolio
Miközben a mobilszektort a Nokia felvásárlása tartja ma izgalomban, a Samsung nagy volumenű bemutatóra készül holnap Németországban a neves berlini fogyasztói elektronikai kiállítás, az IFA megnyitására várva. A várakozások szerint a dél-koreai technológiai óriás bemutathatja a Galaxy Note legújabb verzióját, valamint várva várt okosóráját - írja a Marketwatch.

Valamire készül holnap a Samsung A híres berlini fogyasztói elektronikai kiállítás, az IFA megnyitására várva egy sajtóeseményt hívott össze a Samsung. A várakozások szerint a dél-koreai mobilpiaci óriás bemutathatja nagyméretű okostelefonja (vagy kisméretű táblagépe), a Galaxy Note legújabb, harmadik verzióját. A hírek szerint valamivel nagyobb lesz, mint elődje, 5,7...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés