Előfizetői tartalom

Még mindig a MOL a második legnagyobb társaság Közép-Európában

Portfolio
Jelentősen visszaesett Közép-Európa 500 legnagyobb társaságának összesített árbevétel növekedése 2012-ben. Míg két évvel korábban a társaságok 9,8 százalékos bevételnövekedésről adtak számot, addig idén csupán 3,3 százalékkal emelkedtek a bevételek. A legnagyobbak rangsorában változatlanul az energetikai társaságok domináltak. A Deloitte listáján csakúgy mint az előző évben most is a MOL állhatott fel a pódium második fokára - áll a Deloitte elemzésében.

Rosszabbul teljesítettek közép-európai legnagyobb vállalatai 2012-ben, mint az azt megelőző évben, ugyanis a régió 500 legnagyobb társaságának árbevétele tavaly csupán 3,3 százalékkal emelkedett, míg egy évvel korábban 9,8 százalékos volt a növekedés mértéke. A vállalatok összesen mintegy 724 milliárd eurós bevételről számoltak be az előző évben. Míg 2011-ben 115...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés