Előfizetői tartalom

Újabb orosz energiakártya: "Remélem nem fognak megfagyni!"

Portfolio
Dmitrij Rogozin orosz kormányfőhelyettes chisinaui látogatásán óva intette Moldovát attól, hogy közeledjen az Európai Unióhoz, mondván, hogy örökre elveszítheti az ellenőrzést a Dnyeszteren túli szakadár terület fölött, valamint hogy ebben az esetben a mostaninál csak sokkal drágábban tud majd energiát vásárolni Oroszországtól - számol be az MTI.

Moldova azt reméli, hogy - Ukrajna útján járva - az Európai Unió novemberi vilniusi csúcstalálkozóján társulási és szabadkereskedelmi megállapodást köthet az unióval, ami egyértelmű szakítás lenne szovjetunióbeli múltjával. Rogozin azután, hogy Chisinauban megbeszéléseket folytatott Iurie Leanca moldovai miniszterelnökkel, hétfő este újságíróknak nyilatkozva egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés