Előfizetői tartalom

Újra felvették a rózsaszín szemüveget az elemzők?

Portfolio
A végéhez érkezett a második negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, ami - az előző negyedévekhez hasonlóan - többségében pozitív meglepetéseket okozott a profit szintjén. A vártnál jobb negyedéves gyorsjelentéseknek köszönhetően az elemzők pesszimizmusa is enyhült, már inkább felfelé módosítják várakozásaikat, mint lefelé. Viszont a bevételek alakulása aggodalomra adhat okot, a Dow indexben szereplő vállalatoknak ugyanis csak kevesebb mint a harmada tudott az elemzői konszenzust felülmúló bevételről beszámolni.

Ilyen volt a negyedév... Gyakorlatilag véget ért a második negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, szinte az összes nagyvállalat közzétette eredményeit. Az előző negyedévekhez hasonlóan most is többségében pozitív meglepetéseket okoztak, bár valamivel kevesebb cég teljesítette felül az előzetes várakozásokat, mint a korábbiakban: most 70% alatt volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés