Előfizetői tartalom

Beelőzte az Apple-t a Samsung: Itt az okosóra!

Portfolio
Bemutatta várva várt okosóráját tegnap a Samsung, beelőzve nagy riválisát, az Apple-t. A Galaxy Gear nevet viselő készüléket 299 dollárért árulja a dél-koreai technológiai óriás, amellyel telefonhívásokat lehet intézni, fotókat lehet készíteni, valamint internetezésre is alkalmas lesz. A készüléket szeptember 25-től lehet megvásárolni.

Bemutatta okosóráját a Samsung Nagy versenytársát, az Apple-t beelőzve mutatta be legújabb fejlesztését, az okosóráját a Samsung tegnap Berlinben, az IFA elektronikai kiállításon. A készülék mintegy kiegészítő eszközként funkcionál majd a dél-koreai technológiai óriás okostelefonjaihoz. Az okosórát 299 dollárért árulja majd a cég és szeptember 25-től lehet megvásárolni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés