Előfizetői tartalom

Új vezérigazgatót kapott a Mavir

Portfolio
Sótonyi Gábor veszi át a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. vezetését. A gazdasági szakember eddig az MVM Csoport távközlési társasága, az MVM NET Zrt. gazdasági igazgatója volt, jelentős tapasztalatra tett szert a telekommunikációs iparágban. A MAVIR a következő időszakban jelentős részben távközlés-központú projekteket indít: az okos mérés bevezetése mellett a vállalat átviteli hálózatának irányítástechnikai korszerűsítését is tervezi - olvasható a társaság közleményében.

"Sótonyi Gábor előzőekben az MVM NET Zrt. gazdasági igazgatói teendőit látta el. A 40 éves szakember pályáját a pénzügyi szolgáltatási szektorban kezdte, majd távközlési területen, az Első Pesti Telefontársaság Nyrt.-nél helyezkedett el. Az MVM Csoporthoz a Nemzeti Innovációs Hivataltól csatlakozott, és aktív szerepet vállalt az MVM Zrt. távközlési leányvállalatának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés