Előfizetői tartalom

Megenyhülnek a szabályozók a Bitcoinnal szemben?

Portfolio
Világszerte egyre magasabb szinteken foglalkoznak az illetékes állami és szakmai szervezetek a Bitcoinnal. Ráadásul fordulat állt be augusztus folyamán: egyre több helyre hívják a Bitcoin-szféra szakértőit. A hangnem immár békülékeny, és inkább látják a szabályozók a Bitcoint ígéretes pénzügyi innovációként, semmint katasztrofális fenyegetésként. Magyarországon is mutatkoznak kedvező jelek - derül ki a Bits of Proof közleményéből.Eközben azonban újabb nagy esésen van túl a BTC árfolyama.

A Portfolio.hu hamarosan megrendezésre kerülő Pénzügyi IT konferenciáján is szó lesz a Bitcoinról, mint az egyik legújabb fizetési technológiáról és elszámolási egységről. A konferencián részt vesz Blummer Tamás, a Bitcoin Foundation magyarországi képviselője is. Regisztráljon Ön is! Augusztus folyamán már utaltak jelek arra, hogy új fázisába lép a Bitcoin életgörbéje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés