Előfizetői tartalom

Aggasztó: mélyponton az energiaszektor beruházásai

Portfolio
Az elmúlt évek legalacsonyabb első féléves beruházásai adatait mutatja az energetikai szektor idén. A beruházási adatok alapján az ágazat nincs jó bőrben, komoly alulteljesítést mutat a teljes nemzetgazdasági beruházási teljesítményhez képest. Romló piaci környezet, különadók, rezsivágás, bizonytalan szabályozás, mind közrejátszhatnak az energiaszektor beruházási kedvének visszaesésében.

Ilyen, és ehhez hasonló témákkal bővebben foglalkozunk október 3-án a Portfolio.hu éves energetikai konferenciáján, az Energy Investment Forum-on. A KSH augusztus végén publikálta a 2013 második negyedévére vonatkozó magyarországi beruházási adatokat. Az adatsorok alapján elmondható, hogy az energiaszektorban továbbra is csökken a beruházási hajlandóság, az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés