Előfizetői tartalom

Minden negyedik biztosításnál csalás történhet

Portfolio
Becslések szerint a biztosítások negyedénél, ezen belül is különösen a gépjármű biztosításoknál követik el pénzügyi csalók a legtöbb visszaélést. A hálózatelemzés, a Big Data eljárások a komplexebb esetek felderítésében segíthetnek, de még mindig a régi jól bevált statisztikai elemzések jelentik a csalásfelderítés gerincét. A kisebbektől a legnagyobb pénzintézetekig minden vállalat megtalálhatja a számára megfelelő megoldást a piacon, amely rövid megtérülési és projektidő mellett segíthet visszaszorítani a csalások számát - mondta el a Portfolio.hu kérdésére Baranyi Szabolcs, az IBM Magyarország információ-menedzsment szoftver specialistája.

A pénzügyi csalások elleni küzdelem a Portfolio.hu hamarosan induló Pénzügyi IT konferenciáján kiemelt téma lesz, amelyen Baranyi Szabolcs, az IBM Magyarország információ-menedzsment szoftver specialistája előadóként vesz részt. Regisztráljon Ön is! Portfolio.hu: Melyek a legelterjedtebb pénzügyi csalások ma Magyarországon, és mekkora kárt szenvednek el ezek miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés