Előfizetői tartalom

Így hódítja meg Európát a Tesla

Portfolio
A Frankfurti Autószalonon a Tesla Motors is képviselteti magát, melynek vezére, Elon Musk a rendezvényen elmondta nagyra törő terveit az európai autópiac meghódításával kapcsolatban. Musk mesélt az új gyáregységükről, valamint a megnyitásra kerülő szalonokról és töltőállomásokról, melyek hamarosan behálózzák Európa nyugati és középső részét - írja a FinanzNachrichten.

Már javában folyik a gyártás Európában A Tesla nem tétlenkedik már meg is kezdte az európai autópiac meghódítását, melynek érdekében megnyitotta első európai gyárát Hollandiában. A gyártásra Európa legnagyobb kikötőjétől, Rotterdamtól mintegy 50 kilométerre, Tilburgban kerül majd sor, ahol egy 18 900 négyzetméteres gyárban készülnek a Model S-ek. Ez a gyár nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés