Előfizetői tartalom

Ma kiderül, hogy lesz-e olcsó iPhone

Portfolio
Ma a rajongók és a befektetők szeme is az Apple-re szegeződik, a társaság ugyanis magyar idő szerint este 7-kor tartja várva várt termékbemutatóját. A várakozások szerint az amerikai technológiai óriás most szokásától eltérően több okostelefont is bemutathat, legújabb csúcstelefonja mellett egy olcsóbb készülékről is lerántja a leplet. A nagy újítás az ujjlenyomat-olvasó lesz és a megszokott fekete és fehér mellett mostantól többféle színben is megvásárolható lesz a telefon.

Fontos eseményre készül ma az Apple Ma tartja várva várt termékbemutatóját az Apple, amin a várakozások szerint legújabb okostelefonjait mutathatja be a cég. Az esemény magyar idő szerint este 7-kor kezdődik az Apple székhelyén, Cupertinoban.A mai esemény meghívójaMire számítsunk? A várakozások szerint a társaság most szokásával ellentétben több készüléket is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés