FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

Tovább tart az útkeresés

Hámor Iván
Az autógyárak továbbra is csak keresik a jövő mobilitási megoldásait, az elektromos hajtás mellett a belső égésű motorok további alkalmazása is a lehetőségek között szerepel, vegyes, vagy önálló erőforrás részeként is, hagyományos, vagy ma még alternatívnak számító hajtóanyagok felhasználásával. A Volkswagen csoport majdnem minden irányban végez kutatásokat és fejlesztéseket, az idei frankfurti autószalonon azonban az elektromos hajtás felé billentette a mérleg nyelvét.

A Volkswagen-csoport elektromos mobilitási programjának célja, hogy a piacvezető pozíciót érjen el a területen. "Megfelelő időben indítjuk útnak programunkat, és valamennyi gépjármű osztályban jelentkezünk elektromos hajtással, mely elérhetővé teszi, hogy 2018-ra valamennyi tekintetben piacvezető szerepet érjünk el, beleértve az elektromos autók kategóriáját is." - jelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés