Előfizetői tartalom

Zuhan az Apple az új iPhone leleplezése után (2.)

Portfolio
Első ránézésre nagyon kevésnek tűnik a sikerhez az Apple tegnapi termékbemutatója: az "olcsó iPhone" nem is olcsó és az új csúcsmobil sem okozott meglepetést a korábban kiszivárgott hírekhez képest. A "sell the news" működött, az elmúlt hetekben látott emelkedés után tegnap 2% feletti esést mutatott az árfolyam, a mai kereskedést pedig 5% feletti eséssel kezdte. A befektetők elkeseredettsége részben érthető: az Apple továbbra sem vesz tudomást az iparági trendekről vagy a versenytársakról és saját stratégiáját követi. Ez eddig működött, kérdés, hogy ez így marad-e?

Nem fogadta lelkesedés az új iPhone-okat Csalódottan fogadták a befektetők az Apple tegnapi termékbemutatóját, amelyen új készülékeit leplezte le a társaság: az esemény végére 3%-os mínuszban találta magát az árfolyam. Az Apple két új okostelefonnal jelenik meg szeptember végén: az olcsóbb iPhone 5C-vel az árérzékenyebb fejlődő piaci fogyasztókat célozza meg, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés