Előfizetői tartalom

Hatalmasat kaszáltak a bankok a Verizon üzleten

A Verizon szeptember elején erősítette meg, hogy 130 milliárd dollárért megvásárolja a Vodafone-nak a Verizon Wirelessben levő 45 százalékos részesedését. A Verizon a tranzakció finanszírozását részben vállalati kötvények kibocsátásával biztosítja, melyre szerdán került sor rekordot jelentő 49 milliárd dolláros összegben. Az óriási kibocsátás sikeresen zajlott, aminek örülhetett a Verizon, hát még az akciót levezénylő befektetési bankok, melyek óriási jutalékot vághattak zsebre a jól elvégzett munkát követően - írja a Bloomberg.
Rekord kötvénykibocsátásért, óriási jutalék dukál A történelem eddigi legnagyobb vállalati kötvénykibocsátását hajtotta végre a Verizon szerdán, mely a Verizon Wireless 45 százalékos részesedésének megvásárlásához mintegy 49 milliárd dollár értékben dobott piacra kötvényeket, ami közel 3-szorosa az Apple tavaszi 17 milliárd dolláros kötvénykibocsátásának....

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái