Előfizetői tartalom

Történelmi csúcsra szárnyalt a Facebook

Portfolio
Új történelmi csúcsra szárnyalt a Facebook árfolyama a tegnapi kereskedésben. A tavalyi elsődleges részvénykibocsátás óta először jártak 45 dollár felett a részvények, napközben megütötték a 45,09 dolláros szintet, ami új rekordot jelent. A tegnapi emelkedés annak volt köszönhető, hogy a vállalat ügyvezető igazgatója Kínába látogatott, ami miatt a távol-keleti terjeszkedésre spekulálnak a befektetők.

Új történelmi csúcson az árfolyam Új történelmi csúcsra száguldott tegnap a Facebook árfolyama, a papírok 45 dollár fölé emelkedtek, amire a tavaly májusi első kereskedési nap óta nem volt példa. Napközben 45,09 dolláros szinten állították fel az új rekordot a részvények. A tegnapi emelkedés oka abban keresendő, hogy a társaság vezérigazgatója, Sheryl Sandberg Kínába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés