Előfizetői tartalom

Megtörhetetlen védelem - Páncélozott BMW X5

Hámor Iván
Több évtized biztonsági tapasztalatát sűrítette vadonatúj védelmi modelljébe a BMW: a harmadik generációs X5 világpremierjével párhuzamosan bemutatott BMW Concept X5 Security Plus erős és megtörhetetlen, miközben gyakorlatilag ugyanolyan menettulajdonságokkal rendelkezik, mint páncél nélküli változata. A frankfurti autószalonon bemutatott és az év végén már gyártásba kerülő modell kategóriájának egyetlen olyan képviselője, amely a VR6 védelmi szint követelményeinek is eleget tesz, így akár robbanószerkezetek ellen is védelmet nyújt.

Évtizedeken át fejlesztett és a legapróbb részletekre is kiterjedő védelmi rendszere minden körülmények között megvédi utasait, legyen szó akár erőszakos támadásról, emberrablási kísérletről, vagy szervezett bűnözésről: a BMW X5 Security Plus változata a kockázatot viselő magánszemélyek és közszereplők maximális biztonságát kínálja. Különösen Dél-Amerika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés