Előfizetői tartalom

Az év kishaszonjárműve 2014 - Ford Transit Connect

Hámor Iván
A moszkvai haszonjármű-kiállításon jelentették be, hogy a vadonatúj Ford Transit lett a '2014-es Év Haszonjárműve': a Ford az első márka, amely két egymást követő évben is nyert a nemzetközi megmérettetésen, ráadásul a vállalat immár ötödik alkalommal szerezte meg ezt a címet, ami szintén rekordnak számít. A 24 szakújságíróból álló zsűri a lehetséges 163-ból 130 pontot ítélt oda a Transit Connectnek, az autó a Mercedes-Benz Sprinter és a Renault Kangoo előtt végzett: a zsűri magasra értékelte a jármű alacsony üzemanyag-fogyasztását, dizájnját, vezethetőségét, teherbírását és biztonságát.

"A vadonatúj Transit Connect alaposan felbolygatta a kompakt haszonjárművek szegmensét - és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy újra elnyertük ezt a fontos díjat." - fogalmaz Barb Samardzich, a Ford Európa termékfejlesztési alelnöke. “A friss, új megjelenést és jóval alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást kínáló Transit Connect pontosan olyan kemény és munkabíró, mint haszonjármű-kínálatunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés