Előfizetői tartalom

A mobiltelefonos bankolásé a jövő

Portfolio
Nagy a veszélye a pénzintézetek számára, hogy más szektorokban, leginkább a telekommunikációban aktív szereplők letarolják a pénzügyi szolgáltatások piacának egy részét - vélték többen is a Portfolio.hu Pénzügyi IT konferenciájának második panelbeszélgetésében. Egymástól eltérően ítélték meg a vitapartnerek a közösségi oldalak szerepét, a hallgatóság nagy része pedig úgy vélte, a mobiltelefon törnek előre a jövőben a leggyorsabban az egyes csatornák közül. Az új típusú megoldások legnagyobb buktatóját a biztonsági aggályok jelentik.

A banki ügyfelek egy része életében nem fog elektronikusan bankolni, őket nem szabad számításon kívül hagyni - mondta Sebők András, az MKB vezérigazgató-helyettese. Az online tranzakciók döntő részét ma az egyszerű és hétköznapi tranzakciók, átutalások, csoportos beszedések teszik ki. Az egyszerű alkalmazások titka szerinte, hogy az ügyfeleknek semmi újat ne kelljen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái