Előfizetői tartalom

BlackBerry: Itt a vége a játéknak

Portfolio
Többezer fős elbocsátásra készül a problémákkal küszködő okostelefon-gyártó, a BlackBerry még idén, akár dolgozóinak 40%-ától is megválhat - tudta meg a The Wall Street Journal. A társaság egyelőre nem kommentálta a híreszteléseket. Egyes elemzők szerint ez a hatalmas elbocsátás azt jelzi, hogy gyakorlatilag vége a cégnek.

Hatalmas elbocsátás jön Hatalmas elbocsátásra készül a BlackBerry, a cég által meg nem erősített hírek szerint akár dolgozóinak 40%-ától is megválhat az év végéig. A kanadai okostelefon-gyártó, amelynek legjobb éveiben több mint 20 ezer dolgozója volt, márciusban már kevesebb mint 13 ezer alkalmazottal rendelkezett. A BlackBerry szóvivője, Adam Emery a Reuters megkeresésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés