Előfizetői tartalom

Így lehet kiszúrni a pénzügyi csalókkal

Portfolio
Az online csalások jelentette veszélyeket a PKI (nyilvános kulcsú infrastruktúra) csatornákon keresztül is el lehet hárítani úgy, hogy az online bankolás egyszerű legyen - mondta el Vanczák Gergely, a Microsec Zrt. projektigazgatója a Portfolio.hu Pénzügyi IT konferenciáján elhangzott előadásában. A bemutatott megoldás akár szerződéskötésnél, vagy kártyás vásárlásoknál is alkalmazható.

Az elektronikus ügyintézés egyik legnagyobb gátja lehet a bizalom hiánya, az online kártyás vásárlások sok esetben emiatt hiúsulnak meg. A biztonság növelésével ezt a bizalmat lehet megnyerni. A Microsec kidolgozott egy olyan megoldást, amely a biztonság növelését hivatott elérni. Amikor valaki egy sms-ben kap megerősítő kódot, akkor azt megnézi a mobilján, de ezután újra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés