Előfizetői tartalom

Az erős euró bajba sodorta az Adidast

Portfolio
Az Adidas a tegnapi piaczárást követően profit warningot jelentette be, a cég menedzsmentje felülbírálta korábbi várakozásait az idei nettó eredményre vonatkozóan. Döntésüket az erős euróval, az orosz piacon tapasztalható forgalmazási problémákkal, valamint a golf üzletág gyengélkedésével indokolták. A cég vezére, Herbert Hainer ugyanakkor elmondta, hogy a negyedik negyedévben a cég lendülete vissza fog térni, és kitart majd a jövőben is - írja a Financial Times.

Profit warning a vállalatnál A világ második legnagyobb sportszergyártója, a német Adidas árfolyama közel 4 százalékot zuhant pénteken annak hatására, hogy profit warningot jelentett a cég menedzsmentje. A vállalat előrejelzései szerint az idei évre vonatkozó profitvárakozásaikhoz képest 7,9 százalékkal rosszabb eredményt érhetnek el. A cég menedzsmentje a nettó eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés