Előfizetői tartalom

A vezető amerikai tőzsdék is eséssel zártak hétfőn

Portfolio
Az amerikai indexek gyengén teljesítettek hétfőn, amiben szerepet játszhatott az is, hogy a vártnál gyengébb adat érkezett az USA feldolgozóiparából. Továbbá az is a gyengülés irányába hathatott, hogy múlt héten James Bullard, a Fed Nyíltpiaci Bizottságának szavazó tagja arról beszélt, hogy amennyiben a legújabb makroadatok kedvező képet festenének a gazdaságról, akkor már az októberi döntésükön is úgy ítélhetik, hogy belevágnak egy kisebb léptékű lassításba. Ráadásul ismét előtérbe kerültek az amerikai adósságplafonnal kapcsolatos aggodalmak is, amelyek tovább borzolták a befektetők kedélyeit.

2013. szeptember 23. 22:05 Megosztás Eséssel indult a hét Amerikában is Az amerikai indexek több tényező együttes hatására gyengén teljesítettek a hétfői kereskedés során. A Dow Jones értéke 0,3 százalékot, az S&P 500 értéke közel 0,5 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés