Előfizetői tartalom

Viszik az új iPhone-okat, mint a cukrot (2.)

Portfolio
Nagy emelkedéssel indította az Apple árfolyama a mai kereskedést azt követően, hogy a társaság közölte a legújabb csúcstelefonjainak első hétvégi értékesítési adatait. Miközben az elemzők 6 millió darab körüli eladásra számítottak, a cég 9 millió darabot értékesített az iPhone 5C-ből és az iPhone 5S-ből összesen, ami új rekordot jelent az első hétvégi értékesítések tekintetében.

3 nap, 9 millió darab Alaptalanok voltak a félelmek azzal kapcsolatban, hogy lankad az érdeklődés az Apple új okostelefonjai iránt, vagy hogy a korlátozott gyártási kapacitások és az alkatrészhiányok miatt csak kis készlettel szerelkezett fel az Apple az új készülékek debütálására. A cég szokásához híven közzétette az első hétvége értékesítési adatait azt követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés